Sterkstrøm

Sterkstrøm

Land Elektriske leverer elektroinstallasjoner til alle typer bygg. Våre satsingsområder er installasjon av tekniske anlegg og systemer for vei og tunnel, skianlegg, styringssystemer og prosjektering til privat- og næringsmarkedet.

Vi er en totalleverandør, med bred erfaring innen alle typer sterkstrøm; lysutstyr, varmesystemer, varmepumper, ventilasjonssystemer og styringssystemer, bare for å nevne noen.

 

Samferdsel

Samferdsel

Land Elektriske installerer alle elektrotekniske anlegg for vei, tunnel og gatebelysning.
» Mer om samferdsel...

Skianlegg

Samferdsel

Land Elektriske utfører alle typer installasjoner i skianlegg.
» Mer om skianlegg...

Prosjektering

Prosjektering

Land Elektriske har mange års erfaring innen rådgivning, prosjektering, installasjon, drift, vedlikehold og service, og tilbyr kompetanse gjennom hele prosjektgjennomføringen.
» Mer om prosjektering...

Installasjoner i boliger og leiligheter

Installasjoner i boliger og leiligheter

Land Elektriske har lang erfaring med elektroinstallasjoner i boliger og leiligheter. Vi utfører alle typer installasjoner for nybygg og rehabilitering, serviceoppdrag og feilsøking.
» Mer om installasjoner i boliger og leiligheter...

Installasjoner i offentlige bygg

Installasjoner i offentlige bygg

Land Elektriske har gjennomført mange installasjoner i offentlige bygg. Fjernvarmeanlegg, vann- og avløp for kommunen, har gitt oss unik kompetanse for å samkjøre mot alle berørte faggrupper.
» Mer om installasjoner i offentlige bygg...

Smarthus og styringssystemer

Smarthus og styringssytemer

Veldig mange norske bygg har i dag et for høyt energiutslipp og kan spare miljøet og seg selv for mange kroner ved å investere i et energistyringssystem.
» Mer om styringssystemer...